Overblik & inspiration

Vi har et stort udvalg af kaffe, te, chokolade og specialiteter til danske specialforretninger af enhver størrelse og sammensætning.

Kaffe

Java Brænderiets hovedblandinger; Java No. 1, Java Mocca og Gammeldaws Java m.f. ristes dagligt i vores risteri i Roskilde sammen med vores specialkaffer. Vores bønner er friskristet og hele, så de kan males efter behov til stempel, filter eller espresso. Det sikrer en frisk og velsmagende kop kaffe.

Te

I Java Brænderiet har vi et af Danmarks største og bedste udvalg af kvalitets te fra alverdens lande og kontinenter. Vi har for eksempel en bred vifte af spændende økologiske teer, frugt teer, sort, hvid, gul og grøn te, Rooisbush, Mate, Oolong og Matcha. Vi pakker te hver dag, hele året og udvikler vores sortiment løbende.  Alle teer er pakket med max 1 kg pr pose. På denne måde sikrer vi at du altid kan fylde op med frisk te – hver uge.

Chokolade

Gennem generationer har Frellsen fremstillet håndlavet chokolade, hvor den håndværksmæssige udførsel og de bedste råvarer er betingelsen for den unikke smagsoplevelse. Chokoladen fremstilles uden konserveringsmidler – derfor er vores varer altid friske.
Hvert stykke chokolade er et lille mesterværk i udseende og smag, udviklet og fremstillet for at glæde alle chokoladeelskere.

Konfekture

Vores kategorier dækker også konfekture i høj kvalitet, specialiteter fra hele verden, og produkter til kaffe- og tebrygning og opbevaring. I vores store udvalg, findes der varer til enhver type af specialbutik – blomsterhandler, delikatesseforretning, vinhandel, specialiteter etc.  Vi har lækre produkter til gavekurve i alle anledninger.

Specialiteter

Bliv inspireret af vores udvalg af specialiteter indenfor chokolade, konfekture, siruper, marmelader og meget mere...

Tilbehør

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til kaffe og te. 
kaffekander, te potter, el-kedler, dåser, emballage, skeer og meget andet.